Hotel Nuova Italia Florence
Hotel Nuova Italia Florence

HOTEL NUOVA ITALIA FLORENTA - LOCATIE - CUM SA AJUNGETI LA NOI LA HOTEL NUOVA ITALIA FLORENTA

 

Acasa  |  Tur Video  |  Locatie

 

Rezervare  |  Oferte Speciale

Locatie

Wi-Fi Gratuit
Wi-Fi Gratuit
Lega
Facebook Twitter Youtube
 
 

Profitaţi de numeroasele atracţii aflate la uşa Dvs. la Hotel Nuova Italia Florenţa de 2 stele.

Florenţa este renumită prin arta renascentistă şi asta găsiţi în apropiere la Capela Medici proiectat de Michelangelo. Citiţi cu atenţie sculpturile lui şi dacă vreţi să vedeţi perfecţiune sunteţi în apropierea unor statui celebre David (unul la Academie şi unul în Piazza Signoria. Dar care este originalul?) Mercato Centrale (Piaţa Centrală) este dedicat a tot ce este delicios în bucătăria italiană.

Fiecare bucată de carne, fiecare tip de şuncă şi de salam, o serie de specii de mare, fiecare delicatesă, nenumărate sticle şi borcane de uleiuri, sosuri, condimente, brânză, caşcaval şi mai mult caşcaval. Aveţi posibilitatea să vă luaţi suveniruri foarte apreciate pentru cei dragi de aici. Faceţi-vă o favoare şi luaţi-vă un sandwich din chioşcul de la capătul primului etaj. Dacă sunteţi capabili de mers după asta, deplasaţi-vă la etajul superior şi răsfăţaţi-vă cu fructe proaspete, legume şi seminţe.

Cum să ajungeţi la noi de la Aeroportul Pisa

Air Pisa este la 80 km de Florenţa. Cu autobuzul sau trenul vă ia aprox. 90 de minute să ajungeţi la Florenţa. Puteţi lua un tren care circulă regular din staţia de tren de lângă aeroport sau autobuzul Terravision din parcare până la gara Santa Maria Novella din centrul Florenţei. Ambele opţiuni costă mai puţin de 10 euro.

Cum să ajungeţi la noi de la Aeroportul Florenţa

AirAutobuzele Ataf şi Sita circulă regulat până la 11 seara până la gara Santa Maria Novella făcând 20 de minute. Dacă luaţi un taxi vă va costa 20-25 euro (plus 1 euro pentru fiecare bagaj)

Cum să ajungeţi la noi de la Gara Santa Maria Novella

TrainSuntem cam la 5 minute. Luaţi-o pe Via Nazionale lângă Mcdonald`s-ul de lângă ieşirea din gară. Via Faenza este prima stradă la stânga, noi suntem Nr. 26 la colţul de la capătul străzii.

 
Newsletter & Reducere Codul
Newsletter Înscrieti-vă pe lista de mail pentru a primi Imediat Codul Exclusiv de Reduceri si ca să aveti ofertele si reducerile actuale!


Atractiile Florentei

Biserica renascentistă de San Lorenzo este fundalul unei pieţe aglomerate. Vânzătorilor nu le place să se târguiască, dar cu siguranţă merită încercat (mânuşi de piele cu caşmir, cineva?).

Acestea sunt doar câteva din atracţii, la câţva paşi de la Hotel Nuova Italia Florenţa. Ponte Vecchio, Galeria Uffizi şi celelalte locuri renumite sunt la mai puţin de 15 minute de mers pe jos.

 
Hotel Nuova Italia Florence

Hotel Nuova Italia Florence
Via Faenza, 26 - 50123 Florence, Italy | Tel: 055 287508 | Fax: 055 210941 | Email: hotel.nuova.italia@dada.it | P.Iva: 03316350481

Site creat si întretinut de: Fisheyes Ltd.