5 MOTIVE SA REZERVATI CU NOI

• Cel mai bun pret garantat

• GRATUIT Wi-Fi

• 24 de ore Receptie

• Promovarea si oferte exclusiviste

• Micul dejun

Hotel Nuova Italia Florence
Hotel Nuova Italia Florence

HOTEL NUOVA ITALIA FLORENŢA – ACASĂ – BINE AŢI VENIT ÎN HOTELUL NOSTRU DE 2 STELE PRIETENOS ŞI CONDUS DE O FAMILIE ÎN FLORENŢA

 

Acasa  |  Tur Video  |  Locatie

 

Rezervare  |  Oferte Speciale

Bine ati venit Hotel Nuova Italia!

Wi-Fi Gratuit
Wi-Fi Gratuit
Lega
Facebook Twitter Youtube
 
 

Grozavul şi monumentalul Duomo, priveliştea de vis de pe Ponte Vecchio, perfecţiunea lui David de Michelangelo...

Dacă căutaţi un hotel prietenos cu camere ieftine în Florenţa... Bine aţi venit în familie! La Hotel Nuova Italia ajutăm oaspeţii să profite cât mai mult de acest oraş frecvent vizitat şi frumos de mai bine de o generaţie.

La Hotel Nuova Italia ştim ce înseamnă  a fi departe de casă şi ne mândrim că suntem un hotel care acordă o atenţie sporită oaspeţilor. După o zi de stat la cozi vă puteţi simţi iarăşi ca un individ în hotelul nostru prietenos de 2 stele şi condus de o familie în centrul Florenţei.

 
Newsletter & Reducere Codul
Newsletter Înscrieti-vă pe lista de mail pentru a primi Imediat Codul Exclusiv de Reduceri si ca să aveti ofertele si reducerile actuale!


Rezervare Online

Cele Mai Mici Preţuri
Locuri Celebre
Hotel Nuova Italia Florence

Mergeţi pe pagina de rezervare în siguranţă a Hotelului Nuova Italia din Florenţa pentru a primi instant o confirmare a rezervării Dvs. Nu este nevoie de depozit, doar introduceţi datele cărţii Dvs. de credit în pagina de rezervare securizată şi camera Dvs. va fi gata pentru când ajungeţi. Dacă trebuie să anulaţi rezervarea o puteţi face gratuit 48 de ore înainte de data sosirii. Noi, cei  de la Hotel Nuova Italia vă aşteptăm în Florenţa!

Hotel Nuova Italia Florence

În acest oraş scump vă aşteptaţi la un zâmbet pentru banii Dvs. şi Hotel Nuova Italia din Florenţa oferă servicii impecabile. Ieftin nu înseamnă „de baza” la Hotel Nuova Italia Florenţa. Camerele accesibile sunt moderne şi complet echipate iar clădirea noastră  din sec. 17 este practic la uşa  a multor atracţii majore. Bucuraţi-vă de artă şi istoria Florenţei fără a avea frustrarea că vă cheltuiţi  toţi banii pe servicii de bază şi puneţi Hotel Nuova Italia Florenţa pe primul loc.

Hotel Nuova Italia Florence

La mică distanţă de la gara Santa Maria Novella, Domul lui Brunelleschi, Ponte Vecchio, David de Michelangelo, Galeria Uffizi şi multe alte locuri pe care veţi dori şă vizitaţi, Hotel Nuova Italia oferă o locaţie centrală fantastică la un preţ accesibil. Capela Medici, Biserica şi Piaţa San Lorenzo şi celebra Piaţă Centrală sunt toate la o azvârlitură de piatră de la cele mai bune camere ieftine ce puteţi găsi în faimosul oraş Florenţa.

 
Hotel Nuova Italia Florence

Hotel Nuova Italia Florence
Via Faenza, 26 - 50123 Florence, Italy | Tel: 055 287508 | Fax: 055 210941 | Email: hotel.nuova.italia@dada.it | P.Iva: 03316350481

Site creat si întretinut de: Fisheyes Ltd.