Hotel Nuova Italia Florence
Hotel Nuova Italia Florence

Hotel Nuova Italia Firenze - Helyszín - Hogyan juthat el hozzánk, Hotel Nuova Italia Firenze

 

Fooldal  |  Videó Túra  |  Helyszín

 

Foglalás  |  Különleges Ajánlatok

Helyszín

Ingyenes Wi-Fi
Ingyenes Wi-Fi
Csatlakozás
Facebook Youtube
 
 

Használja ki a számos híres látnivaló közelségét az olcsó 2 csillagos Hotel Nuova Italia Firenzében.

Firenze a reneszánsz művészet miatt híres és reneszánsz művészetet talál a közeli Medici kápolnában, amelyet maga Michelangelo tervezett. Nézze meg a szobrokat bent, ha pedig tökéletességet szeretne látni, pár Dávidja a nagy művésznek megnézhető a közelben (egy az Accademia-n és egy a Piazza Signoria-n. De melyik az igazi?)

A Mercato Centrale-n (Központi Piac) megtalálja a kitűnő olasz konyha színe-javát. Húst, mindenfajta sonkát és szalámit, nagy választékú tengeri lényeket, csemegeárut, különlegességeket, számtalan tégelyt és üveget olajjal, sajtot és még több sajtot. Itt szeretteinek nagyon különleges és megbecsült ajándékokat vehet. Tegyen magának egy szívességet és vegyen egy szendvicset az első emelet végében az árusítóbódéban. Ha még ezután is kedve van járkálni, az emeleten kényeztesse magát friss gyümölccsel, zöldségekkel, diófélékkel és magvakkal.

Hogyan jusson el hozzánk a Pisa Repülőtérről

Air Pisa 80 km-re van Firenzétől. Busszal vagy vonattal kb. 90 perc alatt lehet eljutni Firenzébe. Vegye valamelyik rendszeres vonatjáratot Firenzébe a repülőtér mellett elhelyezkedő vasútállomásról vagy a Terravision autóbuszjáratot a parkolóból, amely a Santa Maria Novella vasútállomásra viszi Önt. Mindkét opció 10 eurónál kevesebbe került az írás időpontjában.

Hogyan jusson el hozzánk a Firenze Repülőtérről

AirAz Ataf és Sita autóbuszjáratok Santa Maria Novella-ra rendszeresen járnak este 11 óráig, az út időtartama 20 perc. A taxi 20-25 euróba kerül, (plusz 1 euró minden útipoggyászra), az út időtartama 15 perc.

Hogyan jusson el hozzánk a Santa Maria Novella Vasútállomástól

TrainMiután leszállt a vonatról, menjen a platform végére, hagyja el az állomást, forduljon balra, az útkereszteződésnél jobbra, aztán az első utcán balra a Via Nazionale-n. Szállodánk kb. 5 percre van az állomástól. Menjen a Via Nazionale-n, a McDonalds mellett, amit már az állomás elhagyásakor is láthat. A Via Faenza a második utca balra, szállodánk a 26-os szám alatt helyezkedik el a bal oldalon. Hotel Nuova Italia Firenze

 
Newsletter & Kedvezmény Kód
Newsletter Csatlakozzon levelezési listánkhoz, hogy megkapja az Exkluzív Kedvezmény Kódot Azonnal!


Firenze Látnivalók

A San Lorenzo reneszánsz templom adja a hátteret egy nyüzsgő utcai piacnak.

Az árusok nem szeretnek alkudni, de egy próbát azért megér (kasmír bélelt bőrkesztyű, uram/hölgyem?).

 
Hotel Nuova Italia Florence

Hotel Nuova Italia Florence
Via Faenza, 26 - 50123 Florence, Italy | Tel: 055 287508 | Fax: 055 210941 | Email: hotel.nuova.italia@dada.it | P.Iva: 03316350481

Az oldalt készítette és karbantartja a: Fisheyes Ltd.